Belofte

“U Informeert mensen op een duidelijke en herkenbare manier”

Contact

Voor meer informatie neem contact met ons op.

 

 

Digital Sinage

Digital Signing is niet meer weg te denken in de huidige vorm van communicatie. In winkelcentra, retail, sportscholen, wachtruimtes, op beurzen en in het reguliere bedrijfsleven wordt dagelijks gebruik gemaakt van deze vorm van communicatie.

Upload uw content of boodschap en binnen enkele seconden verschijnt de boodschap op het display. Meerdere beeldschermen met dezelfde en/of verschillende content kunnen eenvoudig worden aangestuurd en allemaal vanuit dezelfde software omgeving. De software is web-gebaseerd (in de cloud), dat wil zeggen dat er alleen een internetbrowser en verbinding nodig is om de campagnes te maken, te beheren, te publiceren en te plannen. Hierdoor is het beeldscherm ook van buitenaf te beheren.

Naast verschillende beeldschermen van bekende merken bieden wij de mogelijkheid om uw digital signing te presenteren via deze modern en strak vormgegeven iPhone Style Zuilen en Iphone Style Wallmounts. Deze eyecatcher is voorzien van een media player waardoor u altijd het beheer over uw beeldscherm heeft. Zo kunt u eenvoudig inspelen op actualiteiten.

Deze iPhone Style Zuilen en Iphone Style Wallmounts zijn verkrijgbaar in verschillende formaten met Touch of Nontouch screen inclusief 2 jarige cloud licentie en 2 jaar on-site garantie.

Tevens zijn ze te wrappen in uw eigen design en kunnen wij de content voor u ontwerpen en beheren.

 


Bekijk ons aanbod: