Duurzaam PET-vilt EDSN

Duurzaam PET-vilt

Sinds enige tijd is GT Reclame dealer van Tacito PET-vilt. Tijd om dit mooie product eens onder de aandacht te brengen.

Wat is PET-vilt?

PET-vilt is een duurzaam en veelzijdig materiaal. Het wordt gemaakt van gerecycled PET uit water- en frisdrankflessen en is een zacht, maar stevig vilt. Aan het einde van de levensduur kun je PET-vilt opnieuw recyclen. Een optimale duurzame akoestische oplossing dus!

Waar pas je PET-vilt toe?

PET-vilt is een ideaal product om op scholen, kantoren, hotels, restaurants of thuis toe te passen. Naast dat het stijlvol is en dus makkelijk in een interieur te passen is heeft het ook een akoestische eigenschap. Op plekken waar veel mensen samenkomen is het vaak erg rumoerig. De harde wanden en plafonds reflecteren en dus versterken het geluid. Met de producten van PET-vilt reduceert het geluid waardoor het een prettigere omgeving wordt waar men kan werken of eten.

Hoe pas je PET-vilt toe?

PET-vilt kan je op vele manieren toepassen zoals wanddecoratie met diverse structuren: lattenwand in houtlook / lamellenstructuur / kubuspatroon / tegelpatroon / V-tegelpatroon / hexagon of een V-patroon. Om een beter beeld te krijgen kunt u hier de brochure inkijken. 

Daarnaast is het ook toe te passen als plafonddecoratie, scheidingspanelen, bureauschermen en printpanelen.

  • PET-vilt is een duurzaam materiaal
  • Geweldig voor betere akoestiek
  • Breed toepasbaar in iedere ruimte
  • Zowel stijlvol als functioneel
  • In meer dan 36 kleuren te snijden en te beprinten