OVER GT RECLAME

GT Reclame is al meer dan 25 jaar uw partner voor ontwerp & realisatie van reclame & signing. Reclame is de meest effectieve en eenvoudige manier om uw bedrijf te promoten. Sterke signing nodigt uit, informeert en leidt rond. Met belettering van etalages, auto’s of gevels zorgen wij voor de juiste beleving en herkenbare reclame. Vanaf het bedenken tot en met de uitvoering, GT Reclame neemt u letterlijk alles uit handen. Met onze duurzame reclamedragers laat u een onvergetelijke indruk achter.

Wilt u werk maken van uw reclamevoering? Ons team is gespecialiseerd in het ontwikkelen van bewegwijzering en opvallende promotiematerialen. En levert de juiste vertaalslag voor uw bedrijfsreclame. Want met doeltreffende signing komt uw bedrijf pas echt tot leven!

Binnen- en buitenreclame

Bent u op zoek naar lichtreclame, gevelbelettering, autobelettering, bewegwijzering of wallcovering? Of wilt u een presentatiesysteem aanschaffen?

Maar ook voor een vlag of een bouwbord is GT Reclame uw partner. Wij bieden namelijk een totaalpakket aan Binnen- & Buitenreclame.

 

Van ontwerp tot montage

Tot onze werkzaamheden rekenen we het ontwerp, de ontwikkeling en de montage van uw Binnen- & Buitenreclame. Ook het periodieke onderhoud kunt u overlaten aan de monteurs van GT Reclame. Kortom, u heeft één aanspreekpunt voor al uw reclamezaken.

 

Display & POS

Creëren en organiseren: GT-Reclame bewijst al vele jaren een goede partner te zijn voor ‘georganiseerde creativiteit’. Het gehele project is bij ons in goede handen.

Onze klantgerichte projectmanagers zijn het aanspreekpunt voor het gehele project. Zij initiëren, organiseren en coördineren. Van creatie en productie tot planning, realisatie en distributie, wij regelen het. Uiteraard in overleg en binnen het gewenste tijd en budget.

 

Waarom GT Reclame

  • Meedenken en adviseren
  • Heldere communicatie
  • Korte levertijden
  • Herkenbare vertaalslag van de identiteit
  • Creatieve en opvallende voorstellen
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding met een maximaal resultaat

Wat klanten van ons vinden

Madelon
Hoevelaken

Na aangegeven te hebben wat ik zo ongeveer wilde ben ik zeer goed geadviseerd in kleurgebruik en eindproduct. Ik ben dan ook zeer blij met het resultaat. Bedankt team van GT Reclame!

Léon
Amersfoort

Ons kantoor was toe aan een eigen stijl. GT Reclame heeft alle beletteringen en logo’s geplaatst naar volle tevredenheid. We zijn hier erg blij mee. Zeker een aanrader!

Derk
Leusden

Niets dan lof, ik ben zelf erg op detail dus ben altijd iets huiverig met een partij die ik nog niet ken. Maar zij denken geweldig mee en voeren het vervolgens perfect uit! Helemaal tevreden.

Rogier
Amersfoort

Meerdere projecten bij GT Reclame ondergebracht, zowel voertuigreclame als (verlichte) gevelbelettering. Ze zijn deskundig, denken mee en leveren hoge kwaliteit. Ook de nazorg is uitstekend. Plezierig bedrijf om mee samen te werken.

John
Putten

Fijne samenwerking, toelichting en presentatie van de gevelbelettering op een project in Zeist. Geleverd wat is beloofd.

Rijk
Nijkerk

Wij hebben in de loop der tijd met GT als een zeer goed en betrouwbaar bedrijf zaken gedaan. En dat zeker in de toekomst als het aan ons ligt niet veranderen!!

Henk
Nijkerk

Prima bedrijf waar je van op aan kan. Daar hou ik van.

Jacques
Amersfoort

Goede partner om bij onze relaties het verschil te kunnen maken in de markt.