Diensten

Binnenreclame

Bent u op zoek naar opvallende reclame voor binnen? Het wordt steeds belangrijker om u als bedrijf te onderscheiden. Eenmaal bij u binnen dan willen klanten bevestigd worden in hun keuze. De uitstraling moet aansluiten bij wat u doet. Én bij wat u belooft.

Wilt u een sfeervolle wanddecoratie, een actiematige raampresentatie of een opvallend spandoek? Bij GT Reclame kunt u terecht voor een creatief, eigentijds en doeltreffend ontwerp, van een logo tot aan een bewegwijzeringsconcept. Wij bieden namelijk een totaalpakket aan binnenreclame.

Buitenreclame

Buitenreclame – of buitensigning – heeft maar één doel: (potentiële) klanten uw kant opsturen. Als u het goed aanpakt, dan weet de hele gemeente u te vinden! Door buitenreclame te maken bereikt u een veelvoud van uw klantenbestand. GT Reclame is gespecialiseerd in het vervaardigen van buitenreclame. Dan kunt u denken aan raambelettering, licht- en gevelreclame, bewegwijzering, zuilen, spandoeken, vlaggen, bouw-, project- én reclameborden.

Goed om te weten is dat wij zowel de uitvoering als ook de montage en het onderhoud voor onze rekening nemen.

Autoreclame

Wilt u ook een rijdend visitekaartje? Dat kan! Uw bedrijfswagen is tenslotte altijd zichtbaar: op de weg of een parkeerplaats en wordt opgemerkt door honderden mensen per dag en daar zitten ook (potentiële) klanten tussen!

Kortom, autobelettering is een zeer, zo niet meest effectieve vorm van reclame. Al naar gelang uw wens subtiel of een complete carwrap, GT Reclame adviseert u graag en verzorgt verder het ontwerp, productie en professionele montage van uw autobelettering.
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van autobelettering voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.

Display en POS

Heeft u een productintroductie of een nieuwe campagne? En wilt u dit eenvoudig inzetten in de winkel of tijdens een event? Voor het ontwerp, productie en plaatsing van al uw promotiematerialen bent u bij GT Reclame aan het juiste adres. Creëren en organiseren: GT Reclame verzorgt het gehele project.

Wij initiëren, organiseren en coördineren. Van creatie en productie tot planning, realisatie en distributie. GT Reclame regelt het. Uiteraard in overleg en binnen het gewenste tijd en budget. Onze medewerkers  zorgen ervoor dat de presentatie op elke locatie helemaal tot zijn recht komt. Kortom een snelle en zorgvuldige plaatsing van POS- en promotiematerialen. En houden alle partijen up-to-date.

We zijn onder andere werkzaam voor