Contact

Hoe bouwborden reclameborden worden

Bouwborden zijn niet voor niets een veelgebruikte reclamevorm. Ze springen in het oog en zijn daarmee zeer doeltreffend. Een verstandige investering als u gemakkelijk en rendabel wilt promoten. En zeker wanneer de Ontwikkelaar rekening houdt met de wervende kwaliteit van zijn bouwborden. Hiervoor is vakkennis vereist op het gebied van vormgeving, tekst en andere aspecten van reclame.

Iets waar GT reclame in ruime mate over beschikt dankzij haar creatieve team vol ervaren professionals uit de reclamewereld en haar jarenlange ervaring met bouwborden en andere reclame-uitingen. Nog een meerwaarde van ons bedrijf is het kunnen verzorgen van het plaatsen van de bouwborden door onze eigen plaatsings/montagedienst.

Soorten bouwborden

Voor diverse bouwondernemingen en projectontwikkelaars levert én plaatst GT reclame bouwborden, projectborden, steigerdoeken en spanframes in verschillende groottes en afwerkingen. Onze service wordt door onze klanten als zeer prettig ervaren, omdat wij na alle wensen te hebben besproken met de klant een duidelijk voorstel presenteren. Hierdoor kunt u de uiteindelijke bouwborden alvast bekijken en beoordelen en waar wenselijk nog kunt aanpassen.

Onze bouwborden: optimale duurzaamheid

Daarnaast is het fabriceren en het opzetten van bouwborden absoluut een vak apart, gezien er goed rekening moet worden gehouden met de krachten en invloeden der natuur. Geen overbodige luxe, want u wilt natuurlijk niet dat uw bouwborden snel slecht leesbaar worden of zelfs ten onder gaan aan het grillige Nederlandse weer. De bouwborden van GT reclame zijn om dit tegen te gaan dan ook uit de beste kwaliteitsmaterialen vervaardigd en worden op een juiste wijze “gebouwd”.

Gegarandeerde kwaliteit van onze bouwborden

Dat onze bouwborden en service zo hoogwaardig zijn, zorgt voor een grote populariteit. Toch hebben we altijd nog voldoende tijd en aandacht voor nieuwe klanten. Neem daarom bij interesse contact met ons op.

Bekijk onze diensten
Beeldlogo GT Reclame 25 jaar
Contactgegevens

De Wel 6C
3871 MV Hoevelaken
+31(0)33 4612711
info@gtreclame.nl

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief
Conactgegevens

De Wel 6C
3871 MV Hoevelaken
+31(0)33 4612711
info@gtreclame.nl

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief
Al meer dan 25 jaar uw partner voor ontwerp en realisatie van reclame & signing.