Contact

Afzetpalen: zowel extra nuttig als fraai

Wij presenteren u ons uitgebreide programma afzetpalen onder de naam UltroCue. Misschien kent u deze afzetpalen onder de naam van ‘geleide-systemen’ of ‘cue management systems’. Maar vooral zult u ze kennen van de professionele en stijlvolle interieurs die u in het verleden vast wel eens bezocht heeft. Deze kwaliteit van afzetpalen zoekt u dus. En deze vindt u hier, bij GT Reclame. Onze afzetpalen combineren het praktische met het esthetische. Daarom zijn ze niet alleen opvallend functioneel, maar ook prachtig in design. Van modern tot klassiek. Ze zijn dan ook uniek in hun soort en niets minder dan een primeur op de markt. Geen wonder dat hier in professionele omgevingensteeds vaker voor wordt gekozen.

Functionele afzetpalen

Onze afzetpalen combineren het praktische zelfs met het esthetische! Want aan onze afzetpaaltjes kunt u veel meer dan alleen koord of rollint bevestigen. Een scala aan accessoires biedt u extra kanalen om uw publiek aan te spreken; u bereikt en stuurt hen nog verder aan met behulp van bewegwijzering, tafeltjes, folderhouders of zelfs reclame. Dit effect is niet te onderschatten; uw klanten staan immers te wachten en richten hun ogen graag op iets dat hun aandacht afleidt: uw leuke plaatsen, producten of interessante informatie!

Uw keuze voor afzetpalen

Bij uw fraaie interieur horen afzetpalen die zeker zo fraai zijn. Uw interieur is immers het visitekaartje van uw bedrijf of instelling. Uw afzetpalen moeten daarom perfect passen bij de stijl van uw wachtruimte. Dit doet u door eerst te kiezen uit onze 4 modellen afzetpalen van UltroCue. Daarna kunt u alle andere onderdelen naar wens combineren. Met meer dan 4500 mogelijke combinaties realiseert u eenvoudig uw eigen stijl. Vandaar dat onze afzetpalen gebruikt worden op talloze plaatsen waar mensen samenkomen. Denk hierbij aan luchthavens, treinstations, winkels, theaters, bioscopen, musea, stadions, beursgebouwen, culturele evenementen, postkantoren, bankgebouwen en overheidsinstellingen.

Bekijk onze diensten