Tel. 033 - 461 27 11
info@gtreclame.nl

Vlaggen en masten

Ook voor banieren, vlaggen en masten bent u bij GT Reclame aan het juiste adres. Welke maat of soort u ook zoekt. Met mast of zonder mast, bevestigd aan uw pand of juist voor uw pand. Voor binnen- of buitengebruik. Met oog op duurzaamheid, uw budget of juist exclusiviteit. Zowel onze collectie als de mogelijkheden tot exclusief maatwerk zorgen er voor dat u bij GT Reclame hoe dan ook met vlag en wimpel slaagt!


Vlaggen en masten naar wens


Investeert u eenmaal in vlaggen en masten, dan wilt u natuurlijk de best mogelijke kwaliteit. Wij willen dit ook, want uw vlaggen en masten blijven ook nog altijd een beetje ons visitekaartje. Daarom helpen wij u graag door het maken van een uniek ontwerp naar wens.


Waarom vlaggen en masten?


Als er ergens vlaggen en masten op hun mooist wapperen, dan is het wel in Nederland. Het zou dus zonde zijn om geen gebruik te maken van imposante vlaggen en masten. Hiermee geeft u uw klanten indirect het gevoel dat uw organisatie er toe doet. Het directe resultaat is natuurlijk dat u zichzelf in de kijker speelt; men ziet uw naam, uw logo en uw stijl. Maakt u deze aantrekkelijk? Wij wel. Onze vlaggen en masten behoren tot de mooiste van het land.