Tel. 033 - 461 27 11
info@gtreclame.nl

Verlichte gevelreclame: van idee tot onderhoud

GT Reclame ontwerpt, levert, monteert en onderhoudt uw verlichte gevelreclame. Van een verlicht bord tot een op maat gemaakte neoninstallatie.


Ontwerp voor verlichte gevelreclame


Ons creatieve team visualiseert voor u een wervend ontwerp. Vervolgens wordt in overleg met u bepaald hoe het ontwerp te vertalen naar een gevelreclame welke het beste past bij uw bedrijf, budget en doelstelling.


Productie, montage en vergunningen


Vervolgens regelt GT Reclame de gemeentelijke vergunningen die u nodig heeft voor verlichte gevelreclame. Uw verlichte gevelreclame wordt vervaardigd uit hoogwaardige materialen en gemonteerd door onze vakkundige monteurs.


Onderhoud


Ook verlichte gevelreclame heeft onderhoud nodig om goed te blijven functioneren en mooi te blijven. Daarom is GT Reclame een voorstander van structureel onderhoud van uw verlichte gevelreclame . Graag zelfs, want uw verlichte gevelreclame is natuurlijk ook ons visitekaartje! Kiest u daarom voor structurele onderhoud, dan raakt uw installatie minder snel defect en zal deze langer effectief uw publiek blijven aantrekken.


Bijzondere verlichte gevelreclame


Is uw budget ruimer, dan kunt u overwegen  om te kiezen voor bijvoorbeeld een lichtbak of uw logo vervaardigd uit zogenaamde doosletters. Ook hierbij zijn de mogelijkheden divers; neemt u maar eens een kijkje bij onze voorbeelden. Als er dan nog geen lampje bij u is gaan branden, denken wij alsnog graag met u mee over een gepaste oplossing voor uw gevelreclame.