Tel. 033 - 461 27 11
info@gtreclame.nl

Full-colour prints

Met full colour prints trekt u niet zomaar de aandacht. Pas wanneer deze de hoogste kwaliteit hebben, zullen ze genoeg overtuigingskracht dragen. Deze zichtbare kwaliteit vindt u terug in alle full colour prints die GT Reclame levert aan haar klanten. Of deze nu bedoeld zijn voor op een vrachtwagen, een steigerdoek, een enorm groot spanframe, een beursstand, een roltrap in een winkelcentrum of de gevel van een kantoorpand. Als het gaat om full colour prints spant GT Reclame duidelijk de kroon. De kroon op uw bedrijf.


Afmetingen full colour prints


Iedereen kan kleine, bescheiden full colour prints maken met een eenvoudige printer. Wordt de oplage echter groter, dan wordt het proces en de techniek achter de kwaliteitswaarborging opeens een stuk moeilijker. Wordt alles enorm groot; zowel de oplagen als de afmetingen, dan wordt het realiseren van professionele, (klant)wervende full colour prints een ware kunst. Een kunst die GT Reclame tot in de kleinste finesses beheerst.


Meer dan alleen full colour prints


Gebruikt u de full colour prints als reclame-uiting of presentatiemiddel, dan bent u er natuurlijk nog niet met slechts de afdruk. Ook heeft u een constructie of ophangsysteem nodig dat recht doet aan de kwaliteit van onze full colour prints. Gelukkig zijn wij ervaren specialisten in binnen-, buiten-, en gevelreclame. Hierdoor bezitten wij alle nodige kennis en producten voor de montage van full colour prints. Denk aan RVS constructies en roll-up-systemen.